Flaggbokning

Bokning av regnbågsflagga 2024!

For English, please contact us at samband@westpride.se

Här bokar du din Regnbågsflagga inför West Pride 2024Välj mellan tre sorters flaggor:1. Den klassiska regnbågsflagganRegnbågsflaggan är en global symbol för HBTQI-personers rättigheter och står även för allas lika värde och rättigheter. Flaggan består av sex färger där varje färg symboliserar olika delar av livet: rött för ljus, orange för helande, gult för solen, grönt för naturens lugn, blått för harmoni och violett för anden.

2. Progress Pride-flaggan.Den nya ”Progress Flag” syftar till att synliggöra intersektionaliteten inom HBTQI-rörelsen.Flaggan består av fem mindre ränder som representerar trans och icke-binära personer (ljusblå, ljusrosa och vit), marginaliserade POC (people of color) communities/grupper (brun, svart) och även de som lever med hiv och stigmat samt fördomarna som de personer möter. Svart står även för de som mist sina liv till sjukdomen.

3. Intersexinklusiv version av Progress Pride-flaggan.Grunden är ovan nämnda progress flag. Men i denna version av flaggan ingår numera också en guldgul triangel med ett lila cirkelemblem. Färgen och cirkeln strävar efter att helt undvika användningen av symboler som har något att göra med kön överhuvudtaget, detta för att representera intersex. Den obrutna cirkeln utan dekorationer symboliserar helhet och fullständighet.

Storlek på flaggorna (liggande): 300 cm (bredd) x 180 cm (höjd).

Priser
Hyra: 700 kr/styck
Förlorad/skadad flagga: 1400 kr
Förseningsavgift: 250 kr/flagga och per vecka

Valet av flaggor gör du i länken nedan.
Då det finns ett begränsat antal flaggor av de olika varianterna är det först till kvarn som gäller. Har de flaggor ni bokat tagit slut, då någon före er bokat de sista, tilldelas ni de andra varianterna av flaggorna.

Årets flaggperiod är 31 maj - 21 juni.
Med anledning av den 6 juni som är en allmän flaggdag kommer West Pride att flaggar på Avenyn och andra officiella platser den 7-21 juni, då vi av ekonomiska skäl inte kan ta ner flaggorna och sedan hissa upp dem igen.

Tider för utlämning: 28 - 29 maj kl.12:00-16:00.
Tider för återlämning: 24 - 25 juni kl.12:00-16:00.

Plats för hämtning och lämning av flaggor
Konserthusets (biljettkassan till höger): Götaplatsen 8, 412 56 Göteborg.

Boka regnbågsflagga här

Kontaktperson från West Pride är Anton.
Mejl: samband@westpride.se
Telefon: +46 705 66 48 86