Tina Mehrafzoon

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

West Pride välkomnar årets första konferencier - Tina Mehrafzoon som kommer till Pride Park lördagen den 15 juni!

Efter över ett decennium i musikjournalistiken har Tina Mehrafzoon som etablerad programledare och musikjournalist, cementerat sin position som en av branschens mest inflytelserika röster. Med sin omfattande erfarenhet har Tina intervjuat flera stora internationella stjärnor som DuaLipa, Tove Lo och Charli XCX, vilket har bidragit till en djupare förståelse och uppskattning av global popkultur.

Under det senaste året har Tina också tagit en framträdande roll i Sveriges mest älskade musikevenemang. Som programledare för både för- och efterfestprogrammen för Melodifestivalen 2024, och som expertkommentator under själva tävlingen, har Tina levererat insiktsfull underhållning som fångat tittarnas hjärtan.

Förutom sitt arbete med Melodifestivalen, har Tina även lett populära program som P3 Guld och Musikhjälpen, där hon kombinerar sin passion för musik med ett stort engagemang för att bidra till välgörenhet och samhällsengagemang.

Med ett öga för framtidens trender och en oöverträffad förmåga att engagera publik både via radio och TV, fortsätter Tina att vara en avgörande röst inom svensk musik och kultur!

Fortsätt att följa för mer information!

Syntolkning: Porträttbild på Tina Mehrafzoon leende i en vit T-shirt med färgglatt tryck på en gul bakgrund.  På bilden står det: Tina Mehrafzoon, Pride Park lör 16 juni