Abe Raham

21:45
Pride Park
13 juni

Foto: Christopher Holmberg

West Pride presenterar Abe Raham till Pride Park!

Abraham växte upp som en blyg pojke i Jönköping och startade sin musikaliska resa vid sex års ålder i sin pappas kör. Det blev startskottet för hans musikintresse som fortsatte att växa under åren som kom, när han började vinna sångtävlingar och utvecklade sitt låtskrivande.

Tidigt i karriären skapade Abraham ett alter ego för att hantera sin blyghet på scenen. Under sina framträdanden har han delvis täckt ansiktet för att symbolisera sin blyga sida, medan den mer vågade sidan - Abe Raham, stod för självförtroendet och scenkarisman.

År 2021 markerade en vändpunkt när Abe släppte sin första singel. Sedan dess har han fortsatt att utveckla sin musik och gjorde stora framgångar i TV-programmet "Talang", där han nådde semifinalen med en spektakulär show som kombinerade dans och sång. Denna sommar tar Abe Raham ett modigt och betydelsefullt steg genom att för första gången visa hela sitt ansikte vid sitt uppträdande i Pride Park, vilket signalerar starten på en ny era i hans musikaliska karriär. Med hopp om att beröra och inspirera människor världen över med sin fantastiska musik, är Abe Raham mer redo än någonsin att visa vem han verkligen är.

Arrangör: West Pride

Datum: 13 juni

Plats: Pride Park, Kungstorget 7, 411 17 Göteborg

Tid: 21:45

Scen: Stora Scenen

Språk: Svenska

Pris: Gratis

No items found.